v žití ze mě občas vypadne i to, z čeho mohou mít užitek i jiní a tady Vám to chci dát

HP 250 G3 Výměna displeje

January 07, 2020 v Elektro, Opravy od Michal

Tak se to tak nějak semlelo že se mnou v domácnosti bydlí i dvě malé ratolesti, které se mi starají o zábavu a potažmo i o to mít stále co dělat. A když vyrazí na návštěju, tak se postarají o to že skleněná výplň vypadne z pantů, prosviští jim kolem hlavy (naštěstí, uff), a hranou se zapíchne do notebooku. I přestože byl zavřený, tak zméněná ostrá hrana zajistí dostatečnou díru do deklu k tomu, aby půlka displeje vypadá barevně tak že újíždí na LSD. A oprava následuje.

Náhradní díl jsem nakonec objednával z Británie, Přišel rychle, bez cla. Ještě že se ten BreXit tak táhne. Bál jsem se o možné poničení během přepravy, ale vzorově zabaleno ve čtyřech vrstvách prostě paráda. Doporučuji. A jde se rozebírat. Začíná to plastama, ani není potřeba servisní manuál jako jindy. Obkoukal jsem parádni finku s kreditní kartou od borce z Youtube, zašoupne ji mezi displej a rámeček a jede až je rámeček je dole. Nedestruktivní, ideál. Stejně tak tam jsou i tragédi, kteří se snaží o totéž z druhé strany, třetina pacek vylámaných, okousaný plast a jasně pak jde poznat že jse v tom někdo vrtal. Takže tak ne.

Před objednávkou ještě zkontrolovat že máte verzi se správným počtěm pinů. Pak už jen pár šroubků, lepení, výměna a kompletace.

 

Reakce (1) na "HP 250 G3 Výměna displeje"

  1. # pepa na 30. Mar, 2020 v 01:09:30
     

    Tož to je dobré toto, to se povedlo.

Odpovědět

Neboj se a klidně sděl svůj názor ...

Přezdívka
Email
Web
Aktuální rok plus dva (RRRR)
Komentář